Как да преобразим детската стая с малък бюджет?

гр. Варна, ул. “Георги Бенковски” № 15

0 елемента
Изберете страница

Детската стая е приказно място, където се сътворяват нови светове. В нея нашите деца се забавляват, играят, учат и си почиват. Затова е важно да създадем удобно пространство, което съчетава техните мечти с функционалността, на която родителите държат.

Чудите се как да преобразите тази стая с малък бюджет? В тази статия ще ви предложим няколко идеи, които ще Ви помогнат напълно да я реновирате и да й вдъхнете много живот.

Откъде да започнете?

Преди да започнете ремонта, важно е да разберете какво иска Вашето дете. Обсъдете с него предпочитанията му относно цветове, мотиви, мебели и декорации. Това ще Ви помогне да изберете правилните неща, които да добавите в стаята.

Първата стъпка е да опаковате неговите вещи и да ги преместите на сигурно място. Следва да разчистите мястото като изхвърлите всички стари и износени вещи, декорации и мебели. Запазете единствено тези, които са добре запазени и могат да станат част от новия интериор.

Как да преобразите стаята?

Детска стая

• Ако стените на детската стая са износени, надраскани или с обелени тапети, е добре да помислите за нова визия. Можете да използвате тапет с интересни мотиви, които ще създадат уютна атмосфера в стаята. Другия вариант е да използвате различни бои в ярки цветове, които ще допълнят декора на стаята.

• Осветлението играе важна роля в усещане за уют в стаята. Добавете нова лампа или сменете крушките, за да направите стаята по-светла и уютна. Може също да добавите декоративни светлини, които да освежат помещението.

• Изберете мебели, които са функционални и в съответствие с нуждите на детето. Например, може да изберете легло с повече пространство за съхранение, за да пестите място и да имате повече място за съхранение. Може да добавите полици, шкафчета, маси и столове, които да са в съответствие с мотивите на стаята.

• За да промените изцяло външния вид на детската стая, добавете декорации, които съответстват на желанията на детето. Използвайте картини, постери, гирлянди и други декоративни елементи, които допълват цветовата гама на стаята.
Всичко това Ви звучи прекрасно, но не знаете дали ще се справите с наличния бюджет? Екипа на бранда “Хорос” може да Ви помогне да създадете уютен и красив интериор.

Свържете се с нас на телефон: +359884030464.